Sunday 3 May 2009

Ultima farra

Quan hem acabat el sopar, hem tornat a casa i despres l'Iru el Fede i jo hem sortit de farra per una zona aprop de Guri. Primer hem entrat a una discoteca on les coses funcionaven bastant diferent que aqui.

Primer de tot, l'entrada es gratis i quan arriben et reserven una taula per al teu grupet i et serveixen una assafata amb fruita, que tambe es gratis. Despres, has de demanar algo de beguda i llavors es quan l'accio de veritat comenca. Els cambrers de la disco van a buscar noies que estan alla sortint amb amigues i les agafen pel brac i les inviten de forma molt poc considerada a sentar-se a la teva taula... Tal com sona.

Llavors les noies estan obligades a parlar amb els nois durant un rato i els nois obligats a invitar-la a beure i despres beure tots junts. Aqui es on hi ha el negoci, els cambrers t'obliguen a consumir mes i aixi coneixes noies. Elles no se molt be que guanyen... A nosaltres ens han portat com 5 noies, pero clar, totes coreanes, aixi que no parlaven angles i nomes han parlat amb l'Iru, pero al cap d'un rato acabaven per marxar atemorides.

Despres d'una estona ha vingut el germa de l'Iru i tots plegats hem marxat a un karaoke. Per lo vist, la tradicio marca que si nomes hi van nois, paguis a noies per cantar amb tu. Cada noi paga a una noia per cantar i donar-te conversa... Pero quan ens han vist al Fede i a mi ens han dit que no, que no parlaven angles :D Quines coses mes rares...

Total, que hem cantat nomes els 4 i ha quedat clar que Corea ha guanyat per golejada pel que fa a capacitat de cant als invasors extranjers. En acabat hem anat a sobar. Ultima nit a Corea... Un video de mostra de hip-hop corea:

No comments:

Post a Comment